Krikojaantje Kabouters

11 september

Joehoe!!! De (niet zo zonnige) zomervakantie is gedaan en dat betekent dat we weer met een nieuw team klaarstaan om zotte, zaterdagse activiteiten te geven. Tibe, Karel, Bas, Vic, Mats en Stan staan al te popelen om jullie te ontvangen op onze startdag van 13u50-17u in de Gerard Davidstraat 6.

18 september

Argg Argg er zijn piraten op ons veld, ze willen het overnemen om hun schatten te verstoppen. Kom  van 14u-17u naar Herstvelde om ons veld terug te winnen.

25 september

Er is een vreemde man op ons veld die beweert dat hij met dieren kan praten. Wil je weten of hij het echt kan? Kom dan van 14u – 17u naar Herstvelde.

2 oktober

Eww we hebben een rattenplaag in onze gebouwen en op ons veld en we geraken ze maar niet kwijt. Kunnen jullie ons helpen om ze kwijt te geraken, kom dan van 14u-17u naar Herstvelde.

9 oktober

De leiders zijn zeer druk aan het bakken want volgende week is het koekenverkoop! Vandaag dus geen activiteit.

16 oktober
We zijn met de leiding een hele week bezig geweest om koeken te bakken. Haal dan ook maar je beste verkooptrucs boven en verkoop zoveel koekjes als je kan! We spreken af aan de Koepel om 10u. Neem ook een grote rugzak en een lunchpakket mee!
 

23 oktober

Een elektricien probeert ons te overtuigen om een windmolen te zetten op ons veld maar dat laten wij niet zomaar toe. Kom van 14u-17u naar Herstvelde om dit tegen te houden.