Krikojaantje Jongknapen

31 oktober
Geen activiteit want het is Bondsweekend deze week!

14 oktober
Help, help! Onze lokalen zijn gevandaliseerd! Er is overal graffiti op de muren en ze hebben ons materiaal gestolen :( snif. Kom van 14u-17u naar Hertsvelde en help ons de daders opsporen.

21 oktober
Kennen jullie toevallig Among Us? Vandaag is de creator van Among Us op Hertsvelde van 14u-17u om versie 2.0 te introduceren, een levensechte versie! Oefen je imposterskills maar al in, want je zal ze nodig hebben…

28 oktober
Eergisteren hebben getuigen een felle lichtflits gezien en een luide knal gehoord rond Hertsvelde. Volgens de legendes kan dat maar 2 dingen betekenen: ofwel is er een portaal geopend naar een andere wereld, ofwel is er een lantaarnpaal kapotgegaan. Kom het ontdekken van 14u-17u op Hertsvelde!

05 december
Ik heb gehoord dat er elk jaar zo’n kerel met een witte baard, rood kleed en gouden staf afkomt naar België. Als mijn berekeningen kloppen dan zou hij van 14u-17u op Hertsvelde moeten zijn. Zorg maar dat je (niet) in de zak belandt!

12 december
Wat?! Ik heb denk ik net een roze pony gezien op Hertsvelde! Hij liet een suikerspinnenspoor achter en liep volgens mij naar een peperkoekenhuisje. Het was wel donker dus ik kan me vergist hebben… Kom maar gewoon van 19u-21u naar Hertsvelde en dan kun je het met je eigen ogen zien.

19 december
Heb je al gehoord van het nieuwe sterrenrestaurant “Chez Champ de Cerf” in Hertsvelde? Blijkbaar loopt het momenteel niet zo vlotjes aangezien de chefkok al zijn recepten is kwijtgeraakt. Kom van 14u-17u naar Hertsvelde om hem te helpen! 

26 december
Naar jaarlijkse traditie is er vandaag weer een supertof kerstfeestje! Kom van 18u-21u naar Hertsvelde en neem een klein geschenkje mee! Wij voorzien eten, drank en reuzeveel plezier! (Kerstman niet inbegrepen)

2 januari
Ik dacht dat ze al lang uitgestorven waren, maar deze week is er toch nog een gespot. Grote vleugels. Lange nagels. Een geschubde huid. Alles wijst erop dat het een draak is. Kom van 14u-17u naar Hertsvelde en kom hem zelf zien.

9 januari
Er kwamen eens 5 mannen in Hertsvelde. De ene had een probleem. De tweede ook. Euh eigenlijk hebben ze allemaal een probleem. Kom naar Hertsvelde van 14u-17u. Be there, or be square.

16 januari
Ligt het aan mij of is alles hier constant aan het verdwijnen? Mijn jas? Foetsjie, weg! Mijn bril? Ook weg. Tom zijn wil om te leven? Die is al lang verdwenen… Kijk ja, we gaan eens een zoektocht moeten doen om alles terug te vinden. Kom van 14u-17u naar Hertsvelde.

23 januari
… --- …/-.- --- --/-. .- .- .-./…. . .-. - … …- . .-.. -.. ./…- .- -./.---- ….- ..-/- --- -/.---- --… ..-/--- --/- ./--- -. - … -. .- .--. .--. . -.! 
!neppanstno et mo u71 tot u41 nav edlevstreH raan mok SOS

30 januari
Jean-Jacques La Baguette is een gerenommeerd kunstenaar die zijn nieuwe expositie over de hoogst aangeprezen kunstvorm van de 21e eeuw, Human Art Nouveau, tentoonstelt te Hertsvelde. Wij hebben het geluk om deze te komen bezichtigen van 14u-17u op Hertsvelde. Gedraag je a.u.b. voorbeeldig opdat deze schrandere heer ons niet zal versmaden.