Krikojaantje Jongknapen

11 september
Joehoe!!! De (niet zo zonnige) zomervakantie is gedaan en dat betekent dat we weer met een nieuw team klaarstaan om zotte, zaterdagse activiteiten te geven. Pieter, Tom, Thomas, Louis, Yoshi en Samuel staan al te popelen om jullie te ontvangen op onze startdag van 13u50-17u in de Gerard Davidstraat 6.

18 september
Is het ketchup? Is het mayonaise? Nee dat is het niet! Het is Samoerai die je aan de hemel ziet! Allen welkom op Hertsvelde van 14u-17u.

25 september
Leider Yoshi heeft overwogen om een twitch-carrière te starten, maar we zijn niet zeker of het zo zou aanslaan. Neem je professionele headset, gaming chair en 4K monitor mee naar Hertsvelde van 14u-17u en kom te weten of jij een echte twitch streamer zou kunnen worden!

02 oktober
Oh nee, de robots hebben zich tegen ons gekeerd! Vanochtend wou ik nog een koffie zetten, maar toen begon het koffiezetapparaat mij aan te vallen. Help ons van 14u-17u op Hertsvelde om de robotrevolutie te onderdrukken!

09 oktober
De leiders zijn zeer druk aan het bakken want volgende week is het koekenverkoop! Vandaag dus geen activiteit.

16 oktober
We zijn met de leiding een hele week bezig geweest om koeken te bakken. Haal dan ook maar je beste verkooptrucs boven en verkoop zoveel koekjes als je kan! We spreken af aan de Koepel om 10u. Neem ook een grote rugzak en een lunchpakket mee!

23 oktober
Het is weer zover. Elke 5 jaar moeten we een offer doen aan de KSA goden om ze tevreden te stellen, anders zullen ze onze KSA vervloeken! Kom van 19u-21u naar Hertsvelde en denk misschien al na over welke teen je niet meer nodig zult hebben.

30 oktober
GEEN ACT (BWE)