krikojaantje jongknapen

Hallo daar jongknaap!

Het mooie weer staat voor de deur. Nog een reden om de buitenlucht op de snuiven en regelrecht elke zaterdag ons te vergezellen in onze activiteiten! Wij hebben er alvast zin in!

9 november
Leider Jolan heeft beslist om het materiële leven achter zich te laten en al zijn eigen spullen weg te geven. Volgens hem moet alles gedeeld worden en dan zal de wereld er een stuk mooier uitzien.  Wil jij meegaan met de nieuwe levenswijze van Jolan en het gewone, aardse leven achter je laten? Kom dan van 14u-17u naar Hertsvelde.

16 november
Water, Aarde, Vuur, Lucht. Lang geleden leefden de vier naties in vrede samen, maar alles veranderde toen de vuurnatie aanviel. Er is maar één manier om deze oorlog te winnen: het grootste leger verzamelen. Ben jij de uitverkorene? Kan jij de andere naties verslaan? Kom dan naar Hertsvelde van 14u-17u.Yip yip Appa!

23 november
Wij zijn vaaaan Krikoooo *ahja* en van Spikooooo! Want vandaag is het de 4e editie van de Spriko Winterbar! Samen met KSA Spiko organiseren we op Tempelhof van 14u-17u een toffe activiteit en daarna is iedereen welkom voor een supergezellige winterbar!

30 november
Heb je het al gehoord? Vandaag komt er een oude, grijze man met een lange baard naar Hertsvelde van 14u-17u. Hij noemt zichzelf Sinterklaas ofzoiets en draagt een of andere staf. Hmmm vreemd. Ook heeft hij een boek waarin staat wie stout en wie flink geweest is, dus ik zou maar oppassen als je dit jaar stoute streken hebt uitgehaald, want misschien beland je wel in de zak!

7 december
Kom dat zien, kom dat zien! De opening van een gloednieuwe cinema, genaamd KineHertsvelde. Hmm de naam kan misschien nog wat beter, maar daar werken we nog aan. Jullie zijn als exclusieve gasten uitgenodigd voor de grootste opening van deze cinema en zijn allen welkom van 18u-20u op Hertsvelde om te kijken naar de première van een fantastische, fabelachtige, fascinerende en fameuze film! Er wordt wel een bijdrage gevraagd van €1 voor de chips en drank.

14 december
WAT??!! Hertsvelde is verbouwd tot een skioord, maar er is hier niet eens genoeg sneeuw om te kunnen skiën! Tjah, we gaan er maar het beste van moeten maken, zeker? Kom samen met ons skiën en snowboarden van 14u-17u te Hertsvelde. Vergeet je skilatten/snowboard niet!

21 december
Hoor je dat? Het zijn de kerstklokken! En weet je wat dat betekent? Kerstfeestje woehoe!!! Doe allemaal je favoriete kerstmuts/kersttrui/kerstkousen/… aan en kom naar Hertsvelde van 18u30-21u. Daar zullen we smullen van een groots kerstmaal en een kerstfeestje vieren zoals nog nooit tevoren! Bij Kerstmis horen natuurlijk ook geschenkjes, dus neem allemaal een cadeautje mee van maximum €4 en dan gaat iedereen naar huis met een supertof geschenkje!

28 december
Na 30 jaar is het opnieuw zo ver: de grootse en levensgevaarlijke Hertsvelde-tocht vindt vandaag plaats van 14u-17u op Hertsvelde. Slechts een kwart van de mensen overleeft deze tocht, maar als er iets is wat de Jongknapen goed kunnen, dan is het wel op pad gaan, niet? Kom jezelf dus bewijzen, want dit is niet voor zwakkelingen!

4 januari
PAS OP DE DEMOGORGON IS DAAR! Astior de Wijze, wat is je volgende stap? We hebben Calerius de Dappere nodig! Gebruik een verdedigingsspreuk, snel! Hertsvelde wordt vandaag van 14u-17u omgetoverd in een wereld vol met draken, tovenaars, gnomen, monsters en Tom. We hebben jouw hulp nodig om dit gevaarlijk avontuur tot een goed einde te brengen!

11 januari
Oei, de laatste tijd zien we op Hertsvelde nogal vaak ongure types helemaal in het zwart gekleed. Ze spreken constant Italiaans tegen elkaar en hebben het steeds over ene “Don Macarone”. Laten we tonen wat voor een stoere kerels wij wel zijn en ze wegjagen van 14u-17u.

18 januari
Brrrr, het is de laatste tijd weer zó koud dat Kasper zijn tenen zijn afgevroren (en dat wil je echt niet zien *bluh*). Misschien zitten we best eens allemaal samen binnen en dan kunnen we superdupertoffe gezelschapsspelletjes spelen, klinkt dat niet superdupertof?! Allen welkom van 19u-21u op Hertsvelde en vergeet niet wat extra tenen mee te nemen voor Kasper.

25 januari
Tik tak tik tak tik tak… Je hebt exact 60 seconden om dit tekstje te lezen, want alles moet op tijd gebeuren. De klok blijft doortikken dus er is geen seconde te verliezen! Je wordt verwacht om 14u op Hertsvelde voor een activiteit van exact 10.800 seconden, die dan om 17u gedaan is. Tik tak tik tak tik tak….

Groetjes van jullie kapoentjes. Tom, Kasper, Jolan en Pieter <3