Krikojaantje Jongknapen

12 september
Eindelijk is het zover! We beginnen het jaar opnieuw met een supertof team: Pieter, Tom, Thomas, Louis, Vic en Yoshi. Iedereen is welkom op onze startdag van 13u45-17u in de Gerard Davidstraat 6.

19 september
Uitzonderlijk geen activiteit :/

26 september
Logboek 6. Zaterdag 9u43. Het is akelig stil op Hertsvelde. Vijf dagen geleden zijn de eerste zombies gesignaleerd in België. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze hier zijn. Als er geen hulp komt tegen 14u op Hertsvelde dan vrees ik dat mijn laatste uren geteld zullen zijn…

03 oktober
Heb je het al gehoord? Sinds vandaag zijn er nieuwe dieren op Hertsvelde te vinden! Deze zeldzame beesten zijn 50 jaar geleden uit Hertsvelde gedreven, maar nu hebben ze hun oorspronkelijke habitat teruggekregen! Kom ze bezichtigen van 14u-17u op Hertsvelde.

10 oktober
De leiders zijn zeer druk aan het bakken. Volgende week is het namelijk koekenverkoop! Vandaag dus geen activiteit.

17 oktober
AFGELAST: Joepie, Koekenverkoop! Haal je beste verkooptrucs maar boven en doe ook zeker je schattigste ogen aan, want vandaag moeten we zoveel mogelijk koeken verkopen! We spreken af aan de Koepel om 10u. Neem ook een grote rugzak en een lunchpakket mee!

Ter vervanging van een fysieke koekjesverkoop, is er een andere manier uitgewerkt. Er is dus gewoon activiteit van 14u tot 17u.

24 oktober
Wat is jouw favoriete meubelstuk? Een stoel mag ik hopen, want anders geraak je niet in de supercoole stoelenclub! Kom van 14u-17u naar Hertsvelde, maar zorg zeker dat je het wachtwoord kent om binnen te geraken: “Tafels zijn stom”.

31 oktober
Geen activiteit want het is Bondsweekend deze week!