krikojaantje jongknapen

Hallo daar jongknaap!

Het mooie weer staat voor de deur. Nog een reden om de buitenlucht op de snuiven en regelrecht elke zaterdag ons te vergezellen in onze activiteiten! Wij hebben er alvast zin in!

1 februari
Oei, de laatste tijd zien we op Hertsvelde nogal vaak ongure types helemaal in het zwart gekleed. Ze spreken constant Italiaans tegen elkaar en hebben het steeds over ene “Don Macarone”. Laten we tonen wat voor een stoere kerels wij wel zijn en ze wegjagen van 14u-17u.

8 februari
Zit je in de KSA en heb je vrienden? Dan kom jij in aanmerking voor onze vette vriendjesdag! (Als je geen vrienden hebt, geen nood, Tom is er voor je!) Dus nodig al je vrienden, kennissen en vijanden uit voor deze supertoffe activiteit van 14u-17u op Hertsvelde, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

15-22-29 februari
Zoals elk jaar krijgen jullie de unieke kans om mee te doen aan het meest geprezen toneelstuk van het jaar, namelijk ouderavond! Een toneelstuk lukt helaas niet zo goed zonder acteurs en veel oefenen, dus hebben we jullie nodig van 14u-17u op Hertsvelde voor de repetities! Begin je acteertalent al maar te oefenen in de spiegel, kweek een luide stem zodat iedereen je kan horen en zorg ervoor dat niemand je rug nog ziet, want ruggen zien we niet graag op podium!

7 maart
Na 3 weken te repeteren is het eindelijk zover, ouderavond!  De acteurs worden verwacht om 10u in de Boeveriestraat 73 voor de generale repetitie! Het publiek mag toekomen vanaf 18u om te genieten van het prachtig toneel. Meer info volgt.

14 maart
Hou jij ook zo van pretparken? Ik niet! Ik haat die lange wachtrijen. Maar vandaag is van 14u-17u op Hertsvelde de grote opening van een nieuw pretpark! Allen welkom!

21 maart
Het is zo ver… Wat ooit een verhaaltje was, is nu werkelijkheid geworden. Je moet er nog maar aan denken en je krijgt al de rillingen door het lijf…Het zijn de Hunger Games te Hertsvelde! Slechts één persoon overleeft dit bloedbad (van 14u tot 17u) en jij bent uitgekozen om hieraan deel te nemen, dus begin je overlevingsskills maar al te oefenen!
 

28 maart
Vandaag gaan we met de hele KSA gaan zwemmen! Dit duurt van 14u-17u en we spreken af aan het LAGO Olympia. Voor de ingang wordt €5 gevraagd en vergeet je zwembroek niet!

3-4-5 april
Dit Jongknapen-weekend gaan we met de jongknapen naar het exotische Hertsvelde! Het wordt een weekend vol spanning, avontuur en plezier, dus mis dit zeker niet! We spreken vrijdagavond af en moeten helaas zondagochtend alweer afscheid nemen, maar meer info volgt!

11 april
Mis jij jouw mama/papa ook altijd zoveel tijdens activiteit? Wees niet getreurd! Want vandaag mogen jullie je mama en/of papa meenemen naar Hertsvelde van 14u-17u!

18 april
Woah blijkbaar zit onze ban vol met muzikaal talent! Je weet wel, van die Do Re Mi enzo. Kasper speelt blokfluit, Jolan speelt piano, Pieter speelt accordeon en Tom, wel euh… Tom kan euh heel goed euh zingen? Hoe dan ook, van 14u-17u is Hertsvelde “the place to be” want misschien krijg je wel een live-optreden te horen. We hebben wel nog een doedelzak, een didgeridoo en een klavecimbel nodig, dus zeker meenemen!

25 april
Ik heb gehoord dat de jongknapen niet vies zijn van eens vuil te worden. Laten we dit uittesten van 14u-17u op Hertsvelde! Je draagt best kledij die vuil mag worden, want zelfs de varkens gaan jaloers zijn op ons!

Liefs, jullie favoriete leiders, Kasper, Jolan, Tom en Pieter x