knapen/ jonghernieuwers/ +16

hey hoi hallo!!!! ik denk dat velen onder jullie mij nu wel al kennen maar toch stel ik me graag even voor. Mijn naam is Bram Kerckaert en ben 20 jaar jong dit is mijn 14 e jaar in KSA en mijn 3e jaar als banleider van de +12. in mijn vrije tijd jaag ik op zeldzame paddestoelen en wilde schimmels in het lokale natuurpark tempelhof.

Hey hoi hallo! Ik ben leidster Emily en ik ben 20 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn 4e jaar als leidster in KSA Kriko. Na 3 jaar kabouterleiding te zijn, leek het mij eens tijd voor een wissel van ban. Daarom zal je mij dit jaar niet meer bij de jongsten, maar bij de oudsten zien, nl. de +12. Daarnaast zal ik ook onze 2 asspirantjes opleiden tot leider zodat zij volgend jaar ons leidingsteam mee kunnen versterken. Heb je vragen over inschrijvingen, verzekeringen, subsidies, de Tokshop of andere geldzaken dan kan je hiervoor altijd bij mij terecht aangezien ik de nieuwe penningmeester wordt. Naast KSA studeer ik natuurlijk ook. Dit jaar ga ik naar mijn 3e jaar Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Gent. Samen met leider Bram, Willem en Tanguy heb ik er heel veel zin in om er opnieuw een sprankelend KSA jaar van te maken! Hopelijk jullie ook!

Hey hoi goeiedag! Ik ben leider Willem en dit jaar ben ik wederom +12 leider. Naast ksa hou ik me nog bezig met studeren voor leerkracht middelbaar onderwijs. Samen met mijn beste maatjes Bram, Lewis en tank en emily zal ik er weer een spetterend jaar van maken!

hallo daar,

Ik ben tanguy en ik begin nu aan mijn 4de jaar leiding. Dit jaar zal ik bij de leukste ban staan, '+12'! mijn studies zijn energietechnologie. mijn hobbys zijn ksa en gamen.

en ik haat fortnite! ik zie jullie op activiteit.