kabouters

Hallo!

Mijn naam is Karel Bousson en ik ben bondssecretaris en banleider van de kabouters. Ik zit al in KSA sinds het eerste leerjaar en ben nog niet direct van plan om te stoppen!
Dit jaar geef ik samen met 3 nieuwe leiders, Silken, Thomas en Arthur, leiding aan de kabouters (toch wel mijn favoriete ban). Samen gaan we proberen er een heel tof jaar van te maken!

Buiten KSA ben ik aan mijn eerste bachelor MCT begonnen in Kortrijk (dat is iets met informatica). Verder heb ik geen echte hobby's.

Als u vragen heeft kunt u mij altijd bereiken via bousson.karel@gmail.com of 0491 36 34 60.

 
   

Hallo iedereen, mijn naam is Silken en ik ben 19 jaar. Het is mijn eerste jaar als leiding in KSA KRIKO.  Als ik niet met het vele KSA-werk bezig ben, zit ik op school waar ik leerkracht secundair onderwijs studeer. Mijn hobby's zijn ksa, netflix kijken en slapen. Samen met de vele kabouters maken we er een super leuk werkjaar van!

 
   
   

Hallo, mijn naam is Thomas en dit is mijn eerste jaar als leider in KSA. Door de weeks kun je me vinden op Sint-Lodewijkscollege waar ik moderne talen wetenschappen studeer in het 5e middelbaar. Mijn hobby’s zijn piano aan het Stedelijk Conservatorium Brugge en KSA. Samen met Karel, Silken en Arthur geef ik leiding aan de kabouters. Zet jullie maar alvast schrap voor een super tof werkjaar.