kabouters

Hallo!
Mijn naam is Karel Bousson en ik zit al in KSA van zolang ik mij kan herinneren. Dit jaar open ik een nieuw hoofdstuk en begin ik aan mijn avontuur als bondssecretaris en banleider bij de kabouters. Samen met leider Kasper, Tom, Pieter en Jolan gaan we proberen er weer een heel tof jaar van maken! Buiten KSA volg ik de richting Accountancy & IT in het Sint-Jozefsinstituut, doe ik aan kickbox en hou ik mij graag bezig met IT. Als u vragen heeft kunt u mij altijd bereiken door een mailtje te sturen naar bousson.karel@gmail.com of via een berichtje naar 0491 36 34 60.
Hey, Ik ben Tom Defoor.
Dit jaar ben ik de bondsleider maar ook nog steeds leider bij de kabouterban.
Het is mijn 13de jaar in KSA en ik krijg er nog steeds geen genoeg van.
Mijn enige hobby is dan ook KSA en ik hoop dat ik deze hobby nog lang zal kunnen beoefenen.
Ook start ik dit jaar Audiovisual Design in Artevelde Gent.

Hoikes, mijn naam is Pieter Cooreman en dit is mijn derde jaar leiding. Zoals vorige jaren sta ik opnieuw bij de kabouters en ik kijk al enorm uit naar het jaar vol plezier dat ons te wachten staat. Dit jaar begin ik ook aan de richting burgerlijk ingenieur in Gent. Naast KSA speel ik ook graag muziek, namelijk slagwerk en accordeon. Hopelijk zie ik jullie op activiteit! Doeikes

Hallo daar, mijn naam is Jolan en het is dit jaar mijn eerste jaar als leiding en kijk er al naar uit om iedere zaterdag mij te amuseren. Buiten leiding geven speel ik ook nog krachtbal in Sint-Michiels, avondscholing aan het stedelijke kunstacademie in Brugge en ik ga naar school in Immaculata en volg de richting Sociale Technische Wetenschappen. Hopelijk zie ik jullie iedere zaterdag. Tot dan!

Ik ben kasper

Ik hou van kaas

Want dat is baas