kabouters

Hallo!
Mijn naam is Karel Bousson en ik zit al in KSA van zolang ik mij kan herinneren. Dit jaar open ik een nieuw hoofdstuk en begin ik aan mijn avontuur als bondssecretaris en banleider bij de kabouters. Samen met leider Kasper, Tom, Pieter en Jolan gaan we proberen er weer een heel tof jaar van maken! Buiten KSA volg ik de richting Accountancy & IT in het Sint-Jozefsinstituut, doe ik aan kickbox en hou ik mij graag bezig met IT. Als u vragen heeft kunt u mij altijd bereiken door een mailtje te sturen naar bousson.karel@gmail.com of via een berichtje naar 0491 36 34 60.
 
   

Hallo iedereen, mijn naam is Silken en ik ben 19 jaar. Het is mijn eerste jaar als leiding in KSA KRIKO.  Als ik niet met het vele KSA-werk bezig ben, zit ik op school waar ik leerkracht secundair onderwijs studeer. Mijn hobby's zijn ksa, netflix kijken en slapen. Samen met de vele kabouters maken we er een super leuk werkjaar van!

 
   
   

Hallo, mijn naam is Thomas en dit is mijn eerste jaar als leider in KSA. Door de weeks kun je me vinden op Sint-Lodewijkscollege waar ik moderne talen wetenschappen studeer in het 5e middelbaar. Mijn hobby’s zijn piano aan het Stedelijk Conservatorium Brugge en KSA. Samen met Karel, Silken en Arthur geef ik leiding aan de kabouters. Zet jullie maar alvast schrap voor een super tof werkjaar.