jongknapen

   

Hoikes Mijn naam is Pieter en ik ben dit jaar banleider van de jongknapen. Het is mijn achtste jaar in de KSA en mijn vierde jaar als leider. Naast KSA vul ik mijn tijd ook nog met het spelen van accordeon, paukinist zijn in een orkest, het kijken naar series, het eten van kaaskroketten, enzovoort. Helaas moet ik ook soms studeren, want ik zit in mijn tweede bachelor van Burgerlijk Ingenieur in Gent. Dat terzijde, ik kijk er alleszins naar uit om er een immens tof jaar van te maken en hopelijk zie ik jullie dan op activiteit!
Houdoe

 
   

Dag mama's, papa's, broers,zussen, vrienden, leden of sympathisant van Kriko! Mijn naam is Kasper Teerlinck en dit is mijn 15de jaar in KSA Kriko en mijn zesde jaar leiding. Na vorig jaar een fantastisch jaar gehad te hebben bij de kabouters, heb ik beslist om dit jaar het team van de jongknapen te vervoegen. Dit doe ik samen met mijn goede vrienden Pieter, Tom en Jolan. De jongknapen kunnen zich dus verwachten aan een jaar vol plezier, spanning en nog zo veel meer. Even over mezelf: Ik ben net afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en studeer nu nog bij om ook leerkracht plastische opvoeding te worden. Mijn hobby naast ksa is tekenen, mijn lievelingseten is spaghetti carbonara en mijn favoriete kleur is paars. Moest je nog meer vragen hebben o ver mij dan mag je ze zeker stellen in de KSA. Ik zie het alvast helemaal zitten!

 
   
   

Hallo, mijn naam is Tom Defoor, ik word dit jaar 20 en ik ben dit jaar opnieuw Bondsleider van KSA Kriko.

Het is nu mijn 14de jaar in ksa en mijn 4de jaar als leider. Na 3 jaar bij de kabouter ban heb ik ook besloten om dit jaar eens bij de jongknapen leiding te geven.

Buiten ksa studeer ik mijn 2de jaar "Audiovisueel Design" in Artevelde mariakerke.

Moest je vragen hebben over ksa kan je mij of iemand anders van het bondsteam altijd bereiken op: ksakrikobrugge@gmail.com

Ook kan je me bereiken op het nummer: 0476 07 91 88

 
   
   

Hallo mijn naam is Jolan, dit is mijn 2 jaar als leiding. Dit jaar sta ik bij de jongknapenen en heb er super veel zin in! Ik zit nu in mijn laatste jaar STW aan het Immaculata en volg ook  ook nog in avondschool al 3 jaar digitale beeldende vorming. Mijn hobby's zijn krachtbal en ksa. Hopelijk zie ik jullie iedere zaterdag voor een toffe activiteit! Groetjes je tofste leiding.