krikojaantje +12

1 Februari: Vandaag de dag staan we te weinig stil bij de dingen die we hebben, we gaan er direct vanuit dat ons leven perfect is en dat er niets kan mislopen. Wel vandaag gaan we jullie terug met de 2 voetjes op de grond brengen en bewijzen dat er wel degelijk veel dingen mis kunnen lopen in het leven ( tempelhof 14-17 uur)

8 Februari: Aangezien we allemaal wel heel hard leider tanguy missen is er eigenlijk maar een ding die we echt kunnen doen en dat is hem proberen vervangen. Wie komt er in aanmerking  voor deze belangrijke taak hoor ik iedereen nu denkt! Wel niet echt iemand MAAAR aangezien het toch vriendjesdag is op HERTSVELDE VAN 14-17 uur  kunnen we eens kijken wat de wereld te bieden heeft.

15 Februari: repeteren voor ouderavond op hertsvelde

21,22 en 23 Februari: hiervoor komen we zeker nog langs! Maar iedere ervaren +12 weet waarvoor deze 3 dagen staan!

29 Februari: repeteren voor ouderavond op hertsvelde

7 Maart: YEEEES het is de dag van ieders dromen! OUDERAVOND hier hebben we 3 volle weken naartoe geleefd, dus zorg dat jullie acteer talent op zijn best is, dat we zeker geen ruggen zien dit jaar EN ZORG DAT JULLIE LUID EN DUIDELIJK ZIJN VANDAAG ( meer info volgt).

14 Maart: Vandaag is het werelddieren dag te regio Tempelhof! Wat wil dit nu zeggen? Wel vandaag staat alles in het teken van de ratten van Tempelhof, we gaan ons inleven in hun leefgewoontes, hen bestuderen en als afsluiter gaan we voor hen een gloed nieuw ratten luxehotel bouwen! Kom dus zeker allemaal af van 14-17 uur te Tempelhof.

21 Maart: Wil jij weten waarvoor deze dag staat? Kom dan zeker af naar Tempelhof van 14-17 uur

28 Maart: Vandaag gaan we met de hele KSA gaan zwemmen! Dit duurt van 14u-17u en we spreken af aan het LAGO Olympia. Voor de ingang wordt €5 gevraagd en vergeet je zwembroek niet!

4 April: Wat is er toffer dan een activiteit van 14-17 uur? Wel niet echt veel behalve dan een activiteit van 10-17 uur! En vandaag is de dag, vandaag gaan we een activiteit geven van 10 uur tot 17 uur op tempelhof! (gelieve met fiets te komen)

11 April: Oei, de Tempelhof goed zijn niet meet zo goed gezind de laatste tijden en dit kunnen we aan veel dingen merken! Het enige wat we nu kunnen doen zijn natuurlijk wat dingen aan de goden offeren zoals de ratten, gasten en het geluk van leider Tanguy. Kom dus zeker naar Tempelhof van 14-17 uur

18 April: Aangezien het plots een hype is om lik ene zot rond te lopen en springen gaan we dit eens in  de praktijk toepassen! Neem dus allemaal jullie dansschoenen mee en kom allemaal naar Tempelhof van 14-17 uur

25 April: Leider Tanguy komt vandaag terug en we gaan hem dus feestelijk verwelkomen op TEMPELHOF van 14-17 uur!  

Met vriendelijke groeten van jullie favoriete leiders: Stijn, Bram, Tanguy, Aaron en Tuur