Krikojaantje +12

11 september

Joehoe!!! De (niet zo zonnige) zomervakantie is gedaan en dat betekent dat we weer met een nieuw team klaarstaan om zotte, zaterdagse activiteiten te geven. Aaron, Tuur, Jolan en Arthur staan al te popelen om jullie te ontvangen op onze startdag van 13u50-17u in de Gerard Davidstraat 6.

18 september

Niets is zo tof als het jaar beginnen met een toffe sjoractiviteit. Dit gebeurt van 14 – 17u op Tempelhof. Kom zeker af! Sjorren is heeel belangrijk in de +XII.

25 september

Vandaag gaan we op zoek naar een nieuw huisdier voor Tempelhof. Leider Arthur droomt al jaren van een tamme rat op zijn schouder. Dit gaan we dan ook proberen te verwezenlijken. Neem allemaal jullie rattenval mee en we zien jullie om 14u op Tempelhof.

2 oktober

Ben je boos, pluk een roos. Ben je blij, eet een bij. Beetje moe, drink Nalu. Neem al je woordenkennis mee naar Tempelhof, 14 – 17u. (Het is geen quiz)

9 oktober

Geen activiteit vandaag! De leiders gaan op Pelgrimstocht hihi

16 oktober

Rol je mouwen op, smeer je kieten al maar in

Alles op zijn kop, tzal wél zin!

14 – 17u op Tempelhof

23 oktober

1 woord: Stadsspel. Nog een paar woorden: We spreken om 14u af op de Markt (Bij het standbeeld van Pieter de Coninck en Jan Breydel, bij die Vlaggen enzo) Doe allemaal een Oranje broek aan!