krikojaantje +12

Dag beste +12 in dit kkj gaan we ons verder bezig houden met het bestuderen van de schimmels en wilde dieren in
tempelhof! We gaan jullie leren werken met prikkeldraad en andere werktuigen.

4 mei
Vandaag is het tijd dat we terugkeren het oude en betere +12 leven, vandaag gaan we op bezoek bij de Tempelhofgoden. Neem dus zeker allemaal reserve kleren mee naar deze act die doorgaat van 14 tot 17 uur op Tempelhof.

11 mei
Leider Tanguy mist de tijd dat hij jongknapenleider was en leider Bram mist plots de kabouterban zo hard dat we de vandaag terug gaan in de tijd waar alles toch wel beter was. Dus kom zeker af naar Tempelhof van 14 tot 17 uur.

18 mei
Vandaag gaan we met de +12 op excursie naar het mooie Tillegembos, dus neem allemaal jullie vogelboek, verrekijker en opplooitent mee want het zal een zeer leerrijke dag zijn. We spreken af aan de parking van het bos om 14 uur en als jullie nog leven na deze wilde dag mogen jullie terug naar huis gaan om 17 uur.

25 mei
Omdat het Tempelhof een plaats is van pret en plezier en dit de afgelopen maanden misschien wat minder het geval was, gaan we ons vandaag eens volledig laten gaan met alles en nog wat. Kom dus zeker af naar Tempelhof van 14 uur tor en met 17 uur.

1 juni
Geen act

8 juni
Geen act
 

15 juni
Het einde van het jaar is bijna aangebroken maar dat wil niet zeggen dat het minder tof zal zijn, we sluiten af met een spetterende BBQ! Dit zal €5 kosten en zal doorgaan op tempelhof van 17 uur tot 19 uur!

-BRAM-WIMPY-TANK-EMS-