krikojaantje +12

Dag beste +12 in dit kkj gaan we ons verder bezig houden met het bestuderen van de schimmels en wilde dieren in
tempelhof! We gaan jullie leren werken met prikkeldraad en andere werktuigen.

16 februari:
Beste gasten vandaag is het een zeer speciale dag. We vieren de verjaardag van leider Karel! Nu denken jullie natuurlijk: 'Wie is leider Karel?', maar dit is helemaal niet erg. Want wat er echt toe doet is waar is dat feestje?!? IN DE TOVERPLANEET!! De kostprijs hiervan is €4. We spreken af aan de ingang van de Toverplaneet (Legeweg 88). De activiteit gaat door van 14u tot 17u.

23 februari:
Op deze wondermooie dag gaan de repetities voor ouderavond van start. We oefenen voor het fenomenaal toneel. Wil je weten waarover dit gaat? Kom dan naar hertsvelde van 14u tot 17u.

2 maart:
SGW! Verdere info volgt.

9 maart:
WC-tocht en ook hier volgt de info nog.

16 maart:
Vandaag zetten we de laatste puntjes op de i. Nog een week tot ouderavond. Voel je de zenuwen al aanwakkeren, wij alvast niet. Van 14u tot 17u op Hertsvelde, u wordt verwacht!

23 maart:
Het is eindelijk zover! Na weken zwoegen, tekst oefenen en slapeloze nachten is de dag eindelijk gearriveerd, ouderavond! Alle info omtrent deze geweldige dag volgt nog in een officiële uitnodiging. 

30 maart:
Vandaag gaan we op bezoek bij de papa van Bram aangezien iedereen zo veel vragen stelt over wie of wat deze persoon is dus bij deze. We spreken af aan de ingang van het Lago Brugge Olympia (Doornstraat 110, 8200 Brugge). Buiten een zwembroek, een handdoek en shampoo mag je zeker geen 5 euro vergeten mee te nemen! We zien jullie daar.

6 april:
Vandaag gaan we eens kijken hoe het staat met jullie codeer skills en jullie wandeltechnieken. We spreken af op het zand te Brugge om 14 uur en eindigen onze tocht op Tempelhof om 17 uur

13 april:
Voor sommigen is het bijna zover JOEPIE en omdat dit wel een zeer stresvolle periode is zullen de leiders jullie wat sparen en vandaag geen activiteit geven.

16 –19 april
JOEPPIEEE dit is een staptocht voor de aspies en de
jonghernieuwers. Verdere info volgt

-BRAM-WIMPY-TANK-EMS-